5 years ago | posted by Angelica Pratolini

Category: Evenementen, Hulpmiddelen, Nieuws, Tips

Tag: Campaign, Product, Tips

10 Tips Voor: Lelijke Kersttruien

Het is de lelijkste tijd van het jaar! Ja, dat heb je goed gelezen en je hebt nog niet teveel kerstpunch gedronken! Het zit namelijk zo: het 'Lelijke Kersttrui' seizoen is weer in aantocht, en daarachter zit een een bedrijf dat goed is voor 5 miljoen dollar, en dat vanaf 2012 toen deze trend begon elk seizoen groter is geworden. Het begon allemaal met oude vintage truien uit tweedehandswinkels, maar tegenwoordig is de 'Lelijke Kersttrui' één van de must-have items van het kerstseizoen, en wil iedereen een gepersonaliseerde trui die zoveel mogelijk past bij hun wensen en karakter. Vraag jij je af hoe je deel kunt nemen aan deze rage? Hier zijn 10 tips om je te helpen jouw 'Lelijke Kersttrui'-campagnes te starten.

 


 1. Het totale Kerstgevoel
Denk je dat Rudolf, de Kerstman en Frosty de Sneeuwpop alleen voor kinderen zijn? Je hebt het helemaal mis! Een lelijke kersttrui geeft mensen van alle leeftijden de kans om te pronken met hun favoriete kerst personage of -thema. Zoals altijd hangt het ervan af van hoe je de traditionele kerstfiguren presenteert. Sommige klanten zijn mogelijk geïnteresseerd in een wat 'ondeugende' Kerstman, terwijl anderen een meer traditionele afbeelding van hun geliefde pakjesbezorger waarderen. Probeer te ontdekken wat klanten willen zien op hun trui en wees creatief! Je klanten willen immers de titel 'BESTE TRUI' verdienen op hun volgende feestje tijdens de feestdagen!

 


 1. Er is een lelijke kersttrui voor elke niche
Kerstmis is een feest met voor elk wat wils. Van de beruchte gamer tot de ambitieuze hobbychef tot die persoon die gewoon helemaal gek is op sport. Noem de niche, en er is een idee voor een kersttrui binnen handbereik. Bekijk dit artikel voor geweldige manieren om binnen vijf minuten aan een idee voor je ontwerp te komen: https://goo.gl/rjP76h

 


 1. Baseball jackets zijn de nieuwe kersttruien
Als je nog geen campagne bent gestart met ons nieuwe cult-product het baseball jacket, dan is deze kerst hier het uitgelezen seizoen voor! Waarom neem je niet de geweldige snit van ons baseball jacket en verenig je dit met een geweldig lelijk (of misschien niet zo lelijk) kerst ontwerp? Hierdoor zullen jouw producten opvallen tussen alle 'standaard' kersttruien en zullen jouw klanten dé trendsetters worden op elk kerstfeest. De aanbevolen verkoopprijs voor dit geweldige jacket dat dit jaar onder ieders kerstboom ligt, ligt tussen de € 49,99 en € 54,99.

 


 1. Laat zien wat je elfjes uitvoeren achter de schermen
Wat is het leukste aan Kerstmis? Absoluut de spanning die zich blijft opbouwen tot het eindelijk zover is: de grote dag! Als je écht de aandacht van je klanten wilt hebben, maak dan gebruik van deze spanning en gun ze een kijkje achter de schermen: laat zien wat je allemaal doet om de kerstdromen van je klanten uit te laten komen!

 


 1. 'All I want for Christmas is …'
Maak gebruik van de unieke Teezily customization tool en laat je klanten jouw ontwerpen naar hun wens aanpassen! Dit personaliseren helpt je niet alleen om andere producten aan te bieden dan de rest van de verkopers, maar volgens een Forbes-onderzoek zijn klanten ook meer verbonden met een product als ze er zelf aanpassingen aan hebben kunnen doen. Dit zal dan weer resulteren in merkloyaliteit, omdat klanten meer dan ooit betrokken zijn bij jouw product.

 


 1. Pak uit met je Facebook-advertenties
Kerstmis heeft alles te maken met het geven van cadeaus en het waarderen van elkaar. Zorg dat dit terug is te zien in je Facebook-advertenties. Een onderzoek, uitgelicht in de Harvard Business Review, laat zien dat emoties met betrekking tot geluk de belangrijkste drijfveren zijn voor klanten om actie te ondernemen. Het doel is om verrassend en écht uniek te zijn. Dus zorg dat je het kerstgevoel ten volle benadrukt en denk na over advertenties die door geen enkele andere verkoper worden uitgevoerd! Maar ben je onderscheidend tussen al die aanbiedingen en kortingen die tijdens de feestdagen rondzweven op de e-commercemarkt? Dit zijn onze beste tips:

 


 • Kortingen


  - Kom niet alleen met een slimme aanbieding, maar creëer ook een product dat mensen daadwerkelijk zullen delen via hun sociale netwerk en waar ze over zullen praten. Wil je mensen belonen en een stimulans geven om meer te kopen? Maak gebruik van je Teezily-kortingsopties! Je kunt 'gratis verzending', een percentage korting of een korting van een bepaald bedrag aanbieden. Wat je ook kiest, je hoort de verkoop belletjes rinkelen!


 • Doneer


  - Gedraag je overeenkomstig het feestdagen gevoel, en zorg ervoor dat jouw klanten zich goed voelen als ze hun aankoop bij je doen. Je kunt simpelweg beloven om een ​​bepaald bedrag per verkocht product te doneren aan een zaak die je aan het hart gaat, of neem op een andere manier initiatief. Hierdoor krijgen niet alleen je klanten een speciaal warm gevoel van binnen, maar jij ook.


 • Loyaliteit en service


  - In plaats van je te richten op meer prijsbewuste klanten, leg de nadruk op het wederzijdse vertrouwen tussen jou en de klant, bijvoorbeeld door gratis verzending aan te bieden of een 'Cadeaugids voor de Feestdagen ' te maken waarin jouw producten op de best mogelijke manier worden gepresenteerd, gericht op een specifieke groep mensen. Dit zal het besluitvormingsproces voor de klant vergemakkelijken en bijdragen aan het opbouwen van merkloyaliteit.


 


 1. De Kerstman respecteert handelsmerken!
Bij Teezily streven we erna om de intellectuele eigendomsrechten van derden volledig te respecteren en we verwachten dat onze kerstelf hetzelfde doet! Om te voorkomen dat je rechten van derden schaadt, volgt hier een korte herinnering: Een handelsmerk is een herkenbaar symbool, ontwerp, woord of uitdrukking die wettelijk is geregistreerd of vastgesteld door een persoon of organisatie en gerelateerd is aan producten of diensten van die eigenaar. Het is verboden deze handelsmerken te gebruiken, tenzij je expliciet toestemming hebt gekregen voor commercieel gebruik van de eigenaars. Dus wees alsjeblieft een brave elf, want het is altijd beter om te falen met iets origineels dan om te slagen met imitatie.

 


 1. Gebruik onze bestsellers in jouw campagne
Onze eigen Teezily-elfen hebben hard gewerkt en hebben de Teezily verkoopgegevens van vorig jaar geanalyseerd. In 2016 was de 'Top 5' qua verkoop binnen de categorieën 'Landen', 'Producten' en 'Kleuren' als volgt:

 

Beste landen op het gebied van verkoop

 

 • Verenigde Staten

 • Duitsland

 • Frankrijk

 • Verenigd Koninkrijk

 • Nederland

 • anders


 

Beste producten op het gebied van verkoop

 

 • T-shirt met ronde hals Unisex

 • Hoodie Unisex

 • T-shirt met ronde hals Dames

 • T-shirt met V-hals Dames

 • Sweater Unisex

 • anders


 

Beste kleuren op het gebied van verkoop

 

 • Zwart

 • Marineblauw

 • Koningsblauw

 • Rood

 • Sport grijs

 • anders


 

Hoewel de temperaturen buiten daalden, was het 'T-shirt met ronde hals Unisex' ons best verkopende product in het kerstseizoen 2016. Dit in aanmerking nemend, moet je dit product zeker opnemen in de e-campagnes voor de feestdagen van dit jaar, aangezien kerst ontwerpen op T-shirts zeer goed werken. Benieuwd naar de favoriete kleuren van je klant? Zwart, marineblauw en sport grijs laten elk ontwerp knallen!

 


 1. Maak gebruik van de belangrijkste niche met de feestdagen: de Familie
Het beste geschenk is iets waarmee je jouw familie laat zien hoe belangrijk ze voor je zijn. Je klanten zullen dat zeker beamen, want 'de familie'-niche was de bestverkopende niche van vorig jaar. Maak ontwerpen die jouw klanten helpen hun geweldige grootouders, zus of echtgenoot te vieren! Laat je inspireren door onze ontwerpideeën:

CHRISTMAS DESIGNS-01


 1. Wees de meest trendy elf van 2017
Laten we 2017 en de feestdagen met een knaller afsluiten! Kerstmis is het beste seizoen om alle geweldige trends weer uit de kast te halen die het hele jaar door relevant zijn geweest. Vooral de jongere klanten zullen ontwerpen waarderen die verwijzen naar hun favoriete tv-programma, film of trend! Dit is onze selectie van 2017-trends:

 • Fidget-spinners

 • Roze flamingo's

 • Cactussen

 • Tv-programma's: Narcos, Game of Thrones, The Walking Dead

 • Movies: Beauty & the Beast, Wonder Woman, Guardians of the Galaxy, Vol. 2

 • Mode: de kleur rood, bloemmotief, jaren '70 ruitpatroon


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *